כולה, ספא לנשים בלבד הוא מרחב נשי, נקי מטלפונים, גברים ותינוקות המציע טיפולים לנשים בלבד ומעניק עונג וריפוי, בטיפולן ובהנחייתן של צוות מטפלות ומורות מהמקצועיות בתחומן שורה ראשונה על הים, בצפון נמל תל אביב, שהיה הנמל העברי הראשון בעיר העברית הראשונה וחוגג השנה – 80 שנה!
קצת על הנמל שלנו
מיקומו של הנמל בחלק הצפוני של קו החוף של תל אביב, בין חוף מציצים לנחל הירקון. בשנת 1965 במקביל לפתיחתו של הנמל אשדוד סיים נמל תל אביב את תפקידו כנמל פריקת וטעינת סחורות ובשנת 2001 החל פרויקט רחב של שיקום הנמל באחריות חברת אוצר מפעלי ים. ההשקעה בפרויקט השיקום הייתה רחבה וכללה שיקום של תשתיות ומבנים על מנת להפוך אותו למרכז בילוי, תרבות ופנאי. כיום פועלים בנמל תל אביב מעל ל-60 בתי עסק בתחומי האוכל, אופנה, בריאות, תקשורת, אולמות אירועים וכנסים, מועדונים ועוד.
על מתחם קום איל פו בנמל תל אביב
את כולה ספא תמצאו בנמל תל אביב, האנגר 26. זהו מתחם קניות אלטרנטיבי, בית לתרבות וצריכה, בו אפשר למצוא את האופנה של comme il faut, אוסף אמנות מתחלף, מעצבים מתארחים, sisters – חנות סקס ידידותית לנשים ובכלל, הספרייה עם אוסף מרשים של ספרים נדירים וספרים יד שנייה למכירה ועיון, שיעורים וסדנאות, מוצרי סחר הוגן ועוד.
המתחם בנמל קם מתוך שאיפה לקדם ערכים בתוך מציאות בה הכל הפך לסחורה, ומבוסס על ההבנה שהמפגשים הנפוצים ביותר בין זרים מתרחשים בזמן קניות. אנחנו רוצים להשתמש במפגשים האלה כדי להפגיש בין רעיונות ואנשים. אנחנו מזמינות אותך לכולה לטפל בעצמך, לחזק את קשר הגוף-נפש שלך ולחוות עונג במקום בטוח ומקצועי.
איך מגיעים אלינו?
עם רכב דרך הכניסה הראשית בצומת שבין רחוב התערוכה (בהמשך שדרות רוקח ממזרח ורחוב הירקון ממערב) וקצה רחוב דינגוף – ככר פלומר. בתוך מתחם היריד יש מגרשי חניה מוסדרים. כמו כן יש בסמוך מגרשי חניה עם מעברים רגליים נוחים ישירות אל הנמל וגם באופניים יש 4 תחנות תל אופן נגישות וקרובות במיוחד.